• Akció!

  Retusálás EXTRA csomag

  Original price was: 69990 Ft.Current price is: 49990 Ft.
  Ez a csomag tartalmazza az összes videócsomagot, amit a weboldalon megtalálsz:
  1. Beauty portré retusálás
  2. Haj retusálás
  3. Színkorrekciók
  4. Háttércsere folyamatok
  5. Baba retusálás
  Az általam készített videó csomag és actionök segítenek feldobni a munkádat és megérteni mit miért és mikor használunk a retusálás során.  Akármilyen szinten vagy, de valami pluszt szeretnél a képeidbe belevinni, akkor ez egy kiváló választás számodra.
 • Akció!

  Online retus tréning

  Original price was: 29990 Ft.Current price is: 22990 Ft.
  Amit a retusálásról tudni lehet és amit tudni szeretnél. Megmutatom neked amit én is használok a képek utómunkája során. Összeállítottam egy action készletet, amik gyorsítják majd a munkád a mindennapokban.
 • Akció!

  Színkorrekciós videó csomag

  Original price was: 18990 Ft.Current price is: 9990 Ft.
  Íme egy olyan videócsomag, ami megmutatja milyen lehetőségeket rejt magában a Photoshop a színek korrigálására. Színkorrekciós alternatívák 4 különböző videóban. Nem csak eszközöket, hanem látásmódot és gondolkodást is szeretnék veled megosztani, hogy más területeken is tud használni a megszerzett tudást retusálás során. Az általam készített videó csomag és actionök segítenek feldobni a munkádat és megérteni mit miért és mikor használunk a retusálás során.  Akármilyen szinten vagy, de valami pluszt szeretnél a képeidbe belevinni, akkor ez egy kiváló választás számodra.
 • Akció!

  Beauty portré retus videó csomag

  Original price was: 29990 Ft.Current price is: 22990 Ft.
  Minden, amit a beauty portré retusálásról tudni lehet, és amit én is használok a képek utómunkája során. Összeállítottam egy zártkörű videót és hozzá tartozó action készletet, ami tartalmazza a videóban bemutatott lépéseket. Az általam készített videó csomag és actionök segítenek feldobni a munkádat és megérteni mit miért és mikor használunk a retusálás során.  Akármilyen szinten vagy, de valami pluszt szeretnél a képeidbe belevinni, akkor ez egy kiváló választás számodra.
 • Akció!

  Haj retusálás videó csomag

  Original price was: 22990 Ft.Current price is: 16990 Ft.
  Nincs más dolgod, mint importálást követően az adott action folyamatra kattintani, és az létrehozza a szükséges rétegeket. A videóban lépésről lépésre mutatom be, mit, hogyan, és miért érdemes használni. Az általam készített videó csomag és actionök segítenek feldobni a munkádat és megérteni mit miért és mikor használunk a retusálás során.  Akármilyen szinten vagy, de valami pluszt szeretnél a képeidbe belevinni, akkor ez egy kiváló választás számodra.
 • Akció!

  Háttércsere videó csomag

  Original price was: 14990 Ft.Current price is: 9990 Ft.
  Korábban tartottam a Retus tutorialok facebook csoportban egy szavazást, amiből kiderült, hogy sokótokat érdekli a maszkolás és háttércsere folyamatok. Ezért állítottam most össze ezt a videóanyagot, hogy minél többen hasznát vehessétek. Az általam készített videó csomag és actionök segítenek feldobni a munkádat és megérteni mit miért és mikor használunk a retusálás során.  Akármilyen szinten vagy, de valami pluszt szeretnél a képeidbe belevinni, akkor ez egy kiváló választás számodra.
 • Akció!

  Baba retusálás videó csomag

  Original price was: 13990 Ft.Current price is: 9990 Ft.
  Sokak által várva várt baba retus videócsomag is elkészült, amivel elsősorban a baba fotósok számára szeretnék kedveskedni. Mindössze 4 videón keresztül mutatom be azokat a lépéseket, amikkel el tudjátok érni a kívánt hatást. Az általam készített videó csomag és actionök segítenek feldobni a munkádat és megérteni mit miért és mikor használunk a retusálás során.  Akármilyen szinten vagy, de valami pluszt szeretnél a képeidbe belevinni, akkor ez egy kiváló választás számodra.
 • Akció!

  Baba retusálás action csomag

  Original price was: 5990 Ft.Current price is: 3990 Ft.
  A baba retusálás action csomag olyan korrekciós actionöket tartalmaz, melynek segítségével meggyorsíthatod a babák képeinek retusálását és növelheted azoknak minőségét. További instrukciókat a baba retusálás videócsomagban találhatsz.
 • Akció!

  Színkorrekciós action csomag

  Original price was: 5990 Ft.Current price is: 3990 Ft.
  A színkorrekciós action csomag olyan korrekciós actionöket tartalmaz, melynek segítségével növelheted képed minőségét élességben és színvilágában egyaránt.
 • Akció!

  Beauty retusálás action csomag

  Original price was: 5990 Ft.Current price is: 3990 Ft.
  A beauty retusálás action csomag olyan korrekciós actionöket tartalmaz, melynek segítségével növelheted képed minőségét élességben és színvilágában egyaránt. Az actionök segítenek elmerülni a beauty portré retusálásának mélyében. További instrukciókat a beauty portré retusálás videócsomagban találhatsz.
Go to Top