Retusálás EXTRA csomag

49990 Ft

Ez a csomag tartalmazza az összes videócsomagot, amit a weboldalon megtalálsz:

  1. Beauty portré retusálás
  2. Haj retusálás
  3. Színkorrekciók
  4. Háttércsere folyamatok
  5. Baba retusálás

Az általam készített videó csomag és actionök segítenek feldobni a munkádat és megérteni mit miért és mikor használunk a retusálás során.  Akármilyen szinten vagy, de valami pluszt szeretnél a képeidbe belevinni, akkor ez egy kiváló választás számodra.

Leírás

Összeállítottam különböző videóanyagokat, amikben az elejétől a végéig bemutatom az általam használt retusálási folyamatokat és eszközöket. A videók megtekintése során elmagyarázom, mit miért és mikor használj, és milyen eredményt lehet vele elérni. Fontosnak tartom, hogy ne csak a szükséges eszközöket ismerd meg, hanem a gondolkodásmódod is fejlesszük. A videókat bármennyiszer visszanézheted, és a felmerülő kérdéseidre szívesen válaszolok.

Ez a csomag tartalmazza az összes videócsomagot, amit a weboldalon megtalálsz:

  1. Beauty portré retusálás
  2. Haj retusálás
  3. Színkorrekciók
  4. Háttércsere folyamatok
  5. Baba retusálás

49990 FtKosárba teszem

GYIK – GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen programot kell használnom?2021-07-23T16:51:59+01:00

Az actionjeim az Adobe Photoshop programhoz készültek.  Ha nem rendelkezel még a programmal, akkor a www.adobe.com oldalon szerezheted be. Ha bármilyen fennakadást tapasztalsz az action használata során, jelezd nekem és orvosolni fogom rövid időn belül.

Még kezdő vagyok. Nekem is hasznos lehet a videó csomag?2021-07-23T17:14:17+01:00

A videókban látható lépések elsajátításához és az actionök használatához alapvető számítástechnikai ismeret szükséges. A videók megtekintése és az actionök használata előtt kérlek tanulmányozd a photoshop program eszközeit és menüjét, hogy átnézd, hol milyen ikonok és menüpontok találhatóak. Ha mindez megvan, akár teljesen kezdő is lehetsz, hiszen a retusálási folyamatok lépésről lépésre „szájba rágva” vannak bemutatva, valamint ha kérdésed adódik, készséggel állok a rendelkezésedre.

Hol kapom meg a videó csomagot és az actionöket?2021-07-23T17:08:35+01:00

Miután megvásároltad őket a weboldalon, sikeres fizetést követően kapsz egy letöltési linket. Kérlek győződj meg róla, hogy minden fájlt sikerült-e letöltened. Ha elakadnál, vedd fel velem a kapcsolatot, segítek neked.

Rendelésed véglegesítése és a fizetés előtt győződj meg arról, hogy a megfelelő csomagot választottad-e, minden a rendelés lezárása után ez végleges és nem módosítható.

Hogyan tudom telepíteni az actionöket?2021-07-23T17:03:48+01:00

A műveletek ablakot az Alt + F9 gombok együttes lenyomásával tudjuk megjeleníteni. A kapott actiont egyszerűen húzzuk be a műveletek ablakba, így bemásolja a benne tárolt gyorsfunkciókat. A műveletek ablak jobb felső sarkában található négyzet ikonra kattintva pipáljuk ki a legfelső button mode/gomb mód opciót, így egy kattintásra lefutnak a kiválasztott műveletek.

Go to Top